27 Φεβρουαρίου, 2021

Η ΠΟΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Δανεικό εκχιονιστικό στο Κολωνάκι, αποκλεισμένοι στα Πατήσια – Τι δήλωσε ο Μπακογιάννης

Μοιραστείτε το άρθρο!

Την προέλευση του εκχιονιστικού που εμφανίστηκε στο Κολωνάκι κλήθηκε να εξηγήσει ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ενώ προσπάθησε να εμφανίσει την εικόνα μιας λειτουργικής πόλης, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι γειτονιές της από την κακοκαιρία. Μιλώντας στο Mega, ο δήμαρχος είπε ότι «η πόλη των Αθηνών δεν έχει τις υποδομές να αντιμετωπίσει τέτοια ακραία φαινόμενα. Ζητήσαμε βοήθεια. Ήρθαν μηχανήματα από την περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας και το Δήμο Λαμιέων».

Πρόσθεσε ότι «αυτή την στιγμή κινούνται 37 μηχανήματα μέσα στην πόλη … έχουμε ειδικά συνεργεία του Δήμου Αθηναίων που ρίχνουν αλάτι όπου χρειαστεί … η πόλη είναι απολύτως λειτουργική και ασφαλής», υποστηρίζοντας ότι «κάποια ζητήματα» εντοπίζονται την Τετάρτη μόνο «σε πιο ψηλά σημεία, στο Πολύγωνο, στην Άνω Κυψέλη, ή σε κάποια πολύ μικρά στενά, που τα αντιμετωπίζουμε».

Οι δημοσιογράφοι του είπαν ότι στα Άνω Πατήσια έχουν σοβαρό πρόβλημα, δεν πέρασαν χτες τα εκχιονιστικά και ακόμα και σήμερα δεν μπορούν να μετακινηθούν οι άνθρωποι, με τον Κ. Μπακογιάννη να απαντά: «Θα περάσουν … να μας δώσετε τη διεύθυνση, τους δρόμους που ανέφερε ο τηλεθεατής».