27 Φεβρουαρίου, 2021

Η ΠΟΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ιδέα μας / Ένα Περιοδικό / Οδηγός, με σύνθημα Η Πόλη μέσα στη πόλη, σε ότι συμβαίνει στήν πιο ανήσυχη γειτονία της Αθήνας και όχι μόνο…σαν αυτά που παίρναμε παλιότερα στα χέρια μας για να ξεφυλλίσουμε ή να διαβάσουμε προσεκτικά…


– Για Δελτία Τύπου, εκδηλώσεις, ανακοινώσεις στείλτε μας ενημερωτικό υλικό (εικόνες, άρθρα, photos) ή οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση actlets86@gmail.com ή www.facebook.com/patisia24 στο INBOX προς δημοσίευση στο myPatisia24.gr
– Στόχος μας η προβολή και προώθηση της τοπικής αγοράς και γενικότερα της αγοράς που σχετίζεται με τους κατοίκους / επισκέπτες της περιοχής των Πατησίων


– Το myPATISIA24.gr προσφέρει στοχευμένη προβολή, καθώς οι επισκέπτες της ΣΕΛΙΔΑΣ είναι κόσμος που ζει, συχνάζει ή εργάζεται στην ευρύτερη περιοχή των Πατησίων.

– Αν και στηρίζουμε εμείς την συντήρηση του, εδώ δεν θα βρείτε προβολές που δεν συμβαδίζουν με τη λογική και την αισθητική του myPATISIA24.gr ή υποβιβάζουν την νοημοσύνη του χρήστη.

Σας ευχαριστούμε

Υ.Γ.
– Το myPatisia24 είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

– Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το myPatisia24 δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

– Ακόμα, το myPatisia24 έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το “delete”